2016 GençBank Yeni Uygulama Yerleri için Çağrı

Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından koordine edilen GençBank Projesi’nin yeni uygulama yerleri için çağrı açıldı. Bu çağrı, 2016 yılında GençBank Programı’na yerel ev sahipleri olarak dahil olmak isteyen kurumlara yöneliktir. GençBank, bir gençlik hibe programı olarak yerel kurumların yürüttüğü bir gençlik çalışmasıdır. Bu hibe programında, gençler karar vericiler olarak projelerin tasarım, kurgu ve üretim süreçlerinde birebir rol almaktadır ve ellerindeki kaynaklarla akranlarının proje fikirlerini desteklemektedir.

GençBank, gençlerin sosyal sorumluluk ve gençlik projeleri üreterek toplumsal hayata katılımlarını artırmayı ve kişisel gelişimlerini desteklemeyi hedeflemektedir.

2011 yılından beri yürütülen GençBank 17 farklı noktada uygulanmıştır. 2014 yılında 11 farklı GençBank ekibi 73 gençlik fikrine destek vererek gerçekleşmesini sağlamıştır.

GençBank Programı’nın 2016 yılı faaliyetlerine yeni yereller dahil edilecektir. Hangi kurumların başvurabileceği, kurumlardan beklenenler ve TOG’un sağlayacakları ile GençBank Programı’nın detaylı bilgisine goo.gl/rCWmZr linkindeki bilgi notundan ulaşabilirsiniz.

Başvuru için https://www.surveymonkey.com/r/DQLLJG5 sayfasındaki formu doldurmanız gerekmektedir.

Başvuruların 25 Kasım 2015 saat 18.00’e kadar yapılması gerekmektedir.

Formlar üzerinden bir ön eleme olacak, daha sonrasında saha ziyaretleri gerçekleşecektir. Saha ziyaretleri ile ilgili bilgilendirme 27 Kasım 2015 tarihinde e-posta ile yapılacaktır.

Kaynak: Toplum Gönüllüleri Vakfı

Bu içeriği beğendiyseniz paylaşır mısınız?

Comments are closed.